Hur man bibehåller en 1991 Acura Integra LS

I 1991 Acura Integra LS är en kompakt import som uteslutande för den nordamerikanska marknaden. Det ger ett exklusivt alternativ till Honda Civic genom att erbjuda konsumenterna mer standardutrustning och funktioner. Finns i antingen 2-dörrars Coupe eller 4-dörrars versioner sedan, LS (benämningen på basmodellen) kom utrustade med en 1.8L DOHC (dubbla överliggande kamaxlar) in-line 4-cylindrig motor som producerar en respektabel 130 hästkrafter, medan leverera kombinerade siffror bränsleekonomi i 25mpg området. Denna andra generation Integra erbjuder tillräckligt inre utrymme för att rymma fyra fullstora vuxna i relativ komfort, ett val av automatisk eller manuell växellåda, och har grundläggande underhållsbehov som bidrar till att främja optimal drift av fordonet och njutning. Saker du behöver
Vehicle tune up kit
Olja /Filter
Brake paket (rotorer /kuddar etc) katalog ringtryckmätaren
rengöringsmateriel
Interiör Protectant våtservetter
Wax
Vakuum
uppsättning däck
Visa fler instruktioner
1

Byt motorolja och filter var 3,500-5,000 miles. Detta är förmodligen den viktigaste underhåll objekt som det bidrar till motorns hälsa och livslängd. Ett däck rotation och pressue kontroll rekommenderas också samtidigt.
2

Utför ett fordon tune-up. Vanligtvis görs en gång per år, detta inkluderar byte av luftfiltret, tändstift, kablar, och hatten /rotoraggregatet. Dessutom kan du välja (beroende på antalet körda miles) att spola kylvätska och växellådsoljor.
3

Kontrollera bromsarna, och byt när rotorerna blir skev och dynor är slitna. Vanligtvis görs vart tredje år (beroende på körstil och typ av stad /motorväg körning) eller 40.000 miles, är en komplett broms jobb rekommenderas att ersätta slitna föremål såsom rotorer och trampdynor. Skjutmått är benägna att beslagta (särskilt i den bakre), och bör tas isär för fullständig rengöring och smörjning efter 40.000 miles.
4

Byt däck när mindre än 2/32 tum av mätbar slitbanan är kvar.
5

Rengör insidan plast och ytor vinyl med Protectant våtservetter, och dammsuga sätena. Tvätta av utsidan med tvålvatten och och en mjuk svamp. Vaxa efteråt om så önskas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130817.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.