Hur man reparerar Bälten på en Ford Taurus

Ford Taurus är en medelstor sedan tillverkas och säljs av Ford Motor Company. Fordonet gick först i produktion 1985 och är för närvarande tillverkas. Taurus har standard säkerhetsbälten för föraren, förarens passagerare och passagerare i baksätet. Bältet dras från en indragningsmekanism inbyggd i dörrkarmen. Sårhaken kan bli smutsig, orsakar ett säkerhetsbälte för att bli trassliga inuti, automatisk låsning eller inte fungerar på grund av en misslyckad mekanism. Inspektera säkerhetsbältet och fäst det att se det ordentligt fungerar. Saker du behöver
Milt rengöringsmedel tvål
Duk
Knife
Visa fler instruktioner
1

Torka av sitsmekanism bältet tillbakadragning och bältesspänne med en trasa fuktad med vatten och ett milt rengöringsmedel tvål. Smuts och sot kan bygga upp på säkerhetsbältet orsakar det att fastna. Se till att bältet ordentligt torkar innan du använder.
2

Placera tungan bältet i spännet. Ett klick indikerar tungan är ordentligt på plats och låst.
3

Ta skulderparti av säkerhetsbältet och dra nedåt tills hela säkerhetsbältet dras ut från upprullningsdonet.

4

Lossa bältet. Ett klickande ljud indikerar den automatiska låsmekanismen har inaktiverats.
5

in en kniv i indragningsmekanismen finns på dörrkarmen för att lossa en vriden eller fastnat bilbälte. Flytta kniven längs kanten av sårhaken att reda ut säkerhetsbältet.
6

Ta din bil till en auktoriserad Ford återförsäljare för inspektion. Ett bilbälte som inte fungerar måste diagnostiseras och åtgärdas av en utbildad Ford professionell att säkerställa säkerhetsbältet ordentligt reparerad säkerhetsnormer.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130809.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.