Felsökning av en Shoprider Sunrunner skoter med No Power

SHOPRIDER Sunrunners är ett urval av kompakta och medelstora skotrar som kan stöta på problem, som med någon typ av fordon. Vissa problem kan kräva uppmärksamhet av en professionell men andra har enkla lösningar, så det är alltid värt att felsöka bilen själv innan du gör en potentiellt dyra servicebesök. Alla Sunrunner modellerna drivs av en elektrisk batteri och försedd med en brytare. Fel med dessa är de mest sannolika orsaken till en förlust av makt. Instruktioner
1

Se till tändningsnyckeln vrids till läge "ON".
2

Vrid tändningsnyckeln och starta den igen. <
br> 3

Lyft sätet och kolla brytaren, som är tillgänglig via en ventil under stolen. Återställ automatsäkringen om den har hoppat ur. På medelstora modeller, tryck på brytaren igen På kompakta Sunrunner S modell, tryck på den svarta knappen för att återställa det.
4

Kontrollera batteriet lyser. På medelstora modeller, visar ett konstant grönt ljus att batteriet är fulladdat. På den kompakta Sunrunner S-modellen, visar en konstant rött ljus att batteriet är fulladdat.
5

Anslut kontakten leder till Batteriladdningskontakt och anslut kontakten till ett vägguttag. Låt ladda tills batteriet lampor indikerar att batteriet är helt laddat.
6

Tryck ned frihjul frisättning nivå ligger intill höger bakhjul.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130802.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.