Hur man tar bort Acid Rain Från din strålkastare

tiden, äter surt regn bort på plast strålkastare täcker och får dem att bli grumlig och urkärnade. Inte bara är detta ointressant, men det minskar din synlighet på natten och skapar en farlig trafiksituation. Genom att hålla dina strålkastare rena och polerade, kan du hålla din strålkastare fri från dis och se till att du inte behöver byta dem när som helst inom en snar framtid. Saker du behöver
Bilvax
mjuk trasa
Målare Headlight tejp
polish kit
1000-grit vått /torrt sandpapper
1500-grit vått /torrt sandpapper
2000 -grit vått /torrt sandpapper
2500-grit vått /torrt sandpapper
3000-grit vått /torrt sandpapper
Visa fler instruktioner
förhindra skador
1

Håll din bil ut ur elementen så mycket som möjligt. Om du har ett garage, hålla bilen inne när det inte används - särskilt om det är regn eller snö i prognosen. Om du inte kör dagligen, överväga ett tyg bil för att skydda lacken och strålkastarna från surt regn skador.
2

Torka strålkastarna med en mjuk trasa efter att de blivit täckt av regn. Använda en spritz av rengöringsmedel kommer att bidra till att undanröja eventuella kvarvarande kemikalier. Om du använder en kemiskt rengöringsmedel på utsidan av din bil, är det viktigt att se till att det är lämpligt för bil ytor. Addera 3

Tvätta bilen regelbundet för att ta bort skräp, surt regn och andra föroreningar från utsidan. Ju mindre tid det sura regnet stannar i kontakt med strålkastare täcker, desto mindre sannolikt är det att de kommer att bli urkärnade och dimmigt.
4

Skydda strålkastarna med ett lager vax. Detta kommer att förhindra surt regn och annat skräp fastnar på plasten.
Buff bort diset
5

Tvätta och torka bilen noggrant innan du försöker polera strålkastarna . Tillämpa ett lager vax i en fot eller två av varje strålkastare kommer att vara till nytta, eftersom det kommer att förhindra polermedel fastnar på bilens yta.
6

Ansök målartejp runt omkretsen av varje strålkastare . Målartejp är idealisk för att stänga området för strålkastaren du vill polera, eftersom det har en låg klibbighet kvalitet som gör det lossnar lätt.
7

köpa ett kit strålkastare polering från en bildelar Butiken, som kommer med allt du behöver för att ta bort föroreningar och sura gropar regn från dina strålkastare. Som ett alternativ kan du använda låg-slippapper och polermedel.
8

Sprid polermedel på varje strålkastare med en mjuk trasa och gnid in strålkastarna i en cirkelrörelse. Fortsätt gnugga varje strålkastare för ca 10 minuter, eller tills det mesta av polish har överförts från strålkastarna på tyget. Som den polska blir marken i tyg, kommer det att börja ta bort skräp från lamporna och polering de urkärnade ytor.
9

Blöt en bit av 1000-grit vått /torrt sandpapper i kallt vatten i 10 minuter så att du kan ta bort några djupa gropar i strålkastaren yta som inte togs bort med det polska. Slipa försiktigt strålkastarna i en rak rörelse och se till att hålla strålkastarna våt medan slipning. När du använder sandpapper, se till att du bara sand i en riktning.
10

Fortsätt slipa varje strålkastare tills gropfrätning och missfärgning har avlägsnats. Kontrollera regelbundet efter enhetlighet genom att torka strålkastarna rena med en mjuk trasa
11

Upprepa processen för slipning strålkastarna med 1500-slippapper, sedan 2000-grit sandpapper, 2500-grit sandpapper och 3000. - sandpapper. Varje gång du byter till en högre slippapper, byt riktningar så att du slipar i rät vinkel mot den sista slipningen. Kontrollera att du använder våt /torr sandpapper och hålla strålkastarna våta under hela processen.
12

Rengör och torka strålkastarna för att ta bort skräp från slipning.
13

Ansök ett andra skikt av polish till strålkastarna och gnid in strålkastarna med en mjuk trasa, som görs i steg 4. Detta kommer att ta bort eventuella slutgiltiga ojämnheter i ytan på varje strålkastare.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130801.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.