Hur man stämmer en Honda 919

Hondas sortiment av gatan motorcyklar har gått i bräschen för konsumenten popularitet sedan 1964. Den CB900F är en multi-purpose maskin som var utformad med den genomsnittliga motorcyklist i åtanke. Dess eleganta design erbjuder komfort under långa vandringar, medan 919cc motor nedan har en kraftfull punch. Ursprungligen infördes 1979 och upphörde 1983, CB900F åter till liv 2002, då det var öknamnet 919 på den nordamerikanska marknaden. Tuning denna cykel till fabriken standarder kan lätt göras hemma med rätt verktyg och precision vård. Saker du behöver
Eftermarknad luftfilter
5W/30 motorolja
Oljefilter
Tändstift
Tändstift trådar
skruvmejsel
Wrench in
Visa fler instruktioner
Luftfilter
1

Ta säte för 919 för att komma till avsnittet luftrenaren på motorn. Byt ut luftfiltret med en eftermarknad, wire-mesh-filter för att öka luftflödet och att återanvända efter rengöring.
2

Unbolt skruvarna som håller luftfiltret rutan på plats. Ta av locket på lådan gång skruvas ur fullständigt.
3

Lyft fabriken luftfiltret ur sitt läge långsamt.
4

Rensa ut skräp och smuts som föll i intaget systemet. Sänk det nya luftfiltret på plats tills säker.
5

Stäng luftfilterboxens lock och dra åt skruvarna som håller lådan tillsammans. Byt ryggstödet i sitt ursprungliga läge för att slutföra installationen. Addera olja och oljefilter
6

Placera olja återvinning behållare under oljetråget av Honda 919. Kontakta din lokala återförsäljare för några frågor eller funderingar angående avfallshantering.
7

bort oljan locket ovanpå oljebad. Skruva bort avtappningspluggen under facket och låt all olja rinna in i återvinning container. Byt avtappningspluggen en gång slutade.
8

Ta oljefiltret locket för att få tillgång till det gamla oljefiltret. Placera all hårdvara åt sidan och ta del av hur allt är installerat.
9

Montera det nya oljefiltret med den medföljande hårdvaran. Dra åt skruvarna som håller oljefiltret locket på plats för att säkra filtret.
10

Börja lägga motorolja till motorns oljebad. Kontrollera nivåerna och konsekvens i motorolja för att säkerställa kvalitet och korrekt volym. Lägg till fler om det behövs.
Tändstift och Wires
11

Inspektera tändstift och kablar för fysiska skador, väta eller korrosion. Byt tändstift och kablar en gång vartannat år.
12

dragtrådarna på boot att avlägsna från alla pluggar som behöver bytas. Haka trådar från pluggar en i taget för att undvika installation förvirring.
13

Använd nödvändig skiftnyckel och vrid tändstift moturs för att ta bort.
14

Installera nya tändstift och dra åt för hand. Vrid medurs.
15

Dra boot av trådarna ner över motsvarande tändstiftet. Upprepa för varje tändstift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130754.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.