Hur man installerar en Firebird Antenn

Installera en mast power antenn på en Pontiac Firebird är ett jobb som kan göras i ungefär en timme eller två. Antennen mast är placerad på passagerarsidan bakskärm med motorenheten för antennen monterad på fordonsramen inuti stammen. Installera en ny antenn kan slutföras utan att behöva ta bort motorns montering sparar tid och pengar. Saker du behöver
Spetstång
Hylsnyckelsats
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lossa masten muttern på basen av Firebird antenn mast med ett par nål-tång och ta bort muttern från masten. Slå på stereon och dra masten och kabeln ur antennen motoranordningen.
2

Kontrollera att gamla antennkabeln är samma längd som den nya antennkabeln som du installerar genom att jämföra de två kablar sida vid sida. Om de är lika långa, gå till steg 5.
3

Leta antennen bostadsmarknaden masten motor på insidan passagerarsidan av stammen och lossa skruvarna som håller fast motorn på fordonet ram med en hylsnyckel. Ta bort skruvarna på skyddsplåten bort motorhuset med en skruvmejsel och ta bort eventuella bitar av antennkabeln från Motor redskap.
4

tillbaka luckan plattan till motorhuset med skruvarna och skruva fast motorhuset till fordonsramen med bultarna. Kontrollera att den övre delen av motorhuset är uppradade med antennen öppningen i fordonet fender. På stereon på
5

Vrid och skjut antennkabeln genom toppen av motorenheten över fordonet fender tills du känner kabeln vidrör toppen av dreven i motorn. Stäng av stereon och låt växlarna dra kabeln i motorhuset tills det tar stopp.
6

fast masten muttern till toppen av Firebird fender med nål-tång för att säkra nya antenn. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130739.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.