Hur är bromspedalen Bifogat i en bil ?

Bromspedalen i en bil , när deprimerad , aktiverar bromssystemet , vilket gör att bilen att bromsa och stanna . Bromspedalen ansluter till andra komponenter i detta system för att möjliggöra rätt mängd bromskraft. Brake Pedal Position

En bromspedal består av en trampdynan som ansluts till en fjäderbelastad pedal arm . Pedalen armen skjuter hydraulvätska , baserat på depression av dynan , till huvudcylindern --- den anordning som används för att tvinga fluiden genom slavcylindrar vilka verkar som wheel- bromsade enheter .
Rörelse

En extra pedal arm ansluter pedalen till huvudcylindern för ökad flexibilitet . Denna pedal arm möjliggör bromskloss rörelse , gör det möjligt att svänga i olika vinklar .
Bromspedalen Problem

En pedal fast broms , en svårt att trycka ned , ofta resultat från hinder i bromsledningen som blockerar passagen av hydraulvätska , såsom insättningar eller veck på linjen . En svampig eller lös bromspedalen ofta orsakas av luft i bromsledningen grund vätskeförlust , felaktig blödning eller en låg vätskenivå .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130727.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.