Hur du manuellt Roll Up en automatisk Rear bilfönster

Automatiska bilfönster finns på nästan varje bil som tillverkas idag. De är mycket bekvämt och kan spara tid och energi, särskilt för de äldre. Elektriska fönsterhissar tillsammans med makt lås är funktioner som nästan alla bilägaren nu måste ha. En undergång elektriska fönsterhissar, är att över tiden, kan motorn slits ut och fönstret har möjlighet att fastna i dörren. Om fönstret inte kan föras tillbaka upp, det finns alltid ett alternativ som är säkert att arbeta. Saker du behöver
Skruvmejsel
Spetstång
Rag
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera alla skruvar på dörren som fönstret har fastnat i. Öppna dörren helt för enklare åtkomst och börja ta bort skruvarna som håller panelen på plats. Ta bort skruvarna som håller armstödet på plats och hitta skruvarna som håller dörren spärren i
2

plats. Skruva dem och ställ allt åt sidan.
3

Tryck bestämt nedåt på toppen av dörrpanelen och lokalisera klipp eller stift som håller panelen på plats. Ta bort clipsen med tång. Grip dem och försiktigt dra dem ut ur plats.
4

Dra försiktigt på dörren panelen för att ta bort det från dörren. Ställ den åt sidan för framtida användning. Dra alla kablar för strömbrytarna fönstret, Power dörrlås och fjärrkontroller spegel, om det behövs. Wire läge kommer att variera beroende på tillverkaren av bilen, men de kommer att vara lätt att hitta innanför dörren.
5

Peel bort den klar plast väder liner som är fäst på dörren. Inspektera området för att se vad problemet kan vara. Smörj insidan av dörren med WD-40 och kontrollera botten fästanordningen längs spåret för att se till att den är i bra form. Rensa ut överflödigt skräp och allt som kan blockera fönstret från att rulla upp med en trasa.
6

Fäst trådarna för fönstren tillbaka tillsammans. Slå på bilen och försöker rulla upp fönstret. Flytta upp och ned för att se till att den fungerar ordentligt och sätt tillbaka alla delar på samma sätt som de togs bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130725.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.