Chevy Blazer passagerarsätet bältet inte Pull Out

The Blazer är en amerikansk medelstora sport utility vehicle (SUV) säljs och produceras av Chevrolet. SUV har en indragningsmekanism som är ansvarig för frisläppandet av säkerhetsbältet. En automatisk låsning av bandet och upprullare säkerställer att bilbältet låses när bilen har varit i en olycka eller har kommit till ett plötsligt stopp. Ett upprullningsdon som är smutsiga, är låst eller har skadats orsakar säkerhetsbältet att fastna. Saker du behöver
Mild diskmedel
Pappershandduk
Knife
Visa fler instruktioner
1

Torka upprullningsdonets ligger på övre dörrkarmen hjälp en pappershandduk och milt diskmedel. Ta bort all smuts som kan blockera upprullningsdon från fungerande.
2

Infoga en kniv eller annat tunt föremål i upprullningsdonet tvinnas ett fast säkerhetsbältet. Ett bälte som har fastnat i sårhaken kommer inte ur fläcken.
3

Ta den övre delen av säkerhetsbältet och bogserbåt. Dra remmen med flera snabba drar att lossa bältet som kan ha fastnat i den automatiska låsläge.
4

Ta din Blazer till en certifierad Chevy återförsäljare eller mekaniker att ha indragningsmekanismen inspekteras. Bältessträckare existerar inuti indragningsmekanismen och ansvarar för låsning av säkerhetsbältet på plats. En brist bältessträckare kan orsaka bältet för att låsa och måste väl ses och repareras av en utbildad professionell.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130711.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.