Hur du korrigerar Mustang Bälten

Mustang är en ingångsnivå sportbil från Ford Motor Company . Fordonet först tillverkades av Ford i 1964 och är för närvarande i produktion ( 2011) . Varje bil har standard säkerhetsbälten för främre och bakre passagerarna sits . Remmarna kan justeras för att passa lösare eller hårdare genom att gå till bältesenhet i dörrkarmen eller på utsidan av sätet . Korrigera en Mustang säkerhetsbältet genom att justera längden säkerhetsbälte för en korrekt passform för att undvika skador ifall en olycka . Instruktioner
1

Rotera presentatören arm säkerhetsbältet ligger på utsidan av sätet mot fordonets främre del tills du hör att det klickar på plats . Denna presentatören arm ger lättare tillgång till den främre säkerhetsbälte för passageraren .
2

in låstungan i bälteslåset ligger vid basen av sätet . Du kommer att höra en kick när tungan har inkopplad och låst i spännet .
3

Dra ner på bandet från presentatören armen för att justera passformen och komforten av säkerhetsbältet . Mata bältet tillbaka till presentatören armen för att dra en löst sittande säkerhetsbälte .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130710.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.