Hur man tar bort Window Trim i en gammal bil

Någon typ av bil kommer att ha fönster trim. Det går runt fönster och dörrar av bilar för att hålla elementen ut. Fönster bil trim kan bli slitna och skadade över tiden, behöver bytas. Byta fönster trim på en bil är ett jobb du kan fylla i en extremt kort tid. Det första steget mot att ersätta trim innebär att ta bort det. Oavsett ålder på bilen, kommer fönster trim borttagning följer samma enkla procedur. Saker du behöver
Utility kniv Trim borttagningsverktyg
Rags
Soap
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera trim omger alla bilens fönster. Inspektera området för att se om några fläckar har blivit slitna eller skära, vilket kommer att göra det lättare borttagning om en plats har redan blivit skadade och gör att du kan klippa den lätt.
2

Öppet bilens dörrar, och rulla ner alla fönster som du planerar att ta bort listen. Poängsätta trim av det första fönstret när som helst med en mattkniv, och skjut en trim borttagningsverktyg undertill. Börja bända upp det med borttagningsverktyg. Skjut verktyget längre och längre under trim tills du har tillräckligt med utrymme för att dra upp den med handen.
3

Dra upp fönstret trimma försiktigt så att den inte bryts av. Dra hela vägen runt fönstret. Om trim bryter av, skär den igen och upprepa processen. Gå vidare till nästa fönster, och ta av klädseln på exakt samma sätt. Ta bort trim från alla fönster, och inspektera området där trim var att se om det finns några stycken kvar.
4

Rengör smuts och skräp från området med tvål och en våt trasa. Skrubba runt omkretsen där fönstret trim var belägen, och fortsätt tills du har tagit bort all smuts. Torka området noggrant med en ren trasa vid färdigställandet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130707.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.