Hur återställer jag en 1992 Mustang?

Återställa bilar kan vara en rolig, givande och även lönsam hobby. Det kan också vara en svår utmaning, med tanke på det stora antalet och komplexiteten av delarna i ett fordon, speciellt nyare fordon såsom 1992 års Ford Mustang. Medan den exakta restaurering förfarande för varje fordon beror på fordonets skick och vilka delar den behöver, några allmänna tips och tricks att gälla för alla moderna Mustang restaureringsprojekt. Instruktioner
1

Planera ut din restaureringsprojekt. Dykning rätt i är frestande men kan bli kostsamt. Att ha en plan kommer att hjälpa dig hålla sig till en budget, spara tid genom att eliminera överflödiga aktiviteter och göra det lättare för dig att följa dina framsteg.
2

Store alla anslutande hårdvara som du tar bort från Mustang såsom bultar, muttrar och skruvar på naglarna i en stor kartong. Märk objekt med en Sharpie. Många av objekten ser lika och det kan vara svårt att komma ihåg var en viss mutter eller bult kom från.
3

Call rädda varv i ditt område och fråga om de reservdelar du behöver är tillgängliga. Att köpa delar på en bärgning gård kommer att bli mycket billigare än att köpa dem från en återförsäljare eller detaljhandel bildelar butik. Inspektera delarna noggrant innan de köper.
4

Rena bindväv terminaler såsom batteripolerna med en tandborste. En tandborste är precis tillräckligt grov för att ta bort caked-på skräp utan att skada batteriet terminalen.
5

Consult fordonsindustrin restaurering guider såsom en Haynes manual för att hjälpa dig genom restaurering projektet. Dessa handböcker dokumentera en fullständig nedkoppling och ombyggnad av ett fordon. Även deras riktningar är vanligtvis inte tillräckligt detaljerade för att följa om du är en bil nybörjare, fungerar de som en nyttig översikt för hur att utföra olika uppgifter.
6

leta efter några ovanliga slitagemönster larvband eller däck . Detta kan indikera ett allvarligare problem som behöver åtgärdas, t.ex. en anpassning eller överföring problem.
7

Kontrollera läcker innan du byter några vätskor. Plast vätska fack som håller broms, transmission och servostyrning vätska är benägna att sprickor och läckor på 1992 års Mustang. Se till att facket kan hålla vätska innan du häller någon i. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130704.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.