Ford Explorer Takkonsol programmeringsinstruktioner

tillverkad av Ford Motor Company, är Ford Explorer full storlek crossover sports utility vehicle (SUV) som har varit i produktion i Nordamerika sedan 1990. Nyare Ford Explorer modeller ofta är utrustade med HomeLink Takkonsol som kan programmeras för att styra din automatisk öppnare garageport från bilen. Programmera HomeLink konsolen och garage dörröppnare för att interagera med varandra är en enkel process som bara tar några minuter att slutföra. Saker du behöver
Garage dörröppnare fjärrkontroll
Visa fler instruktioner
1

Sätt i nyckeln i tändningslåset för din Ford Explorer och vrid den till "Acc" läge . Lämna nyckeln i "Acc" tills du är klar med programmeringen takkonsolen.
2

Leta upp de tre Homelink knapparna på takkonsolen för din Ford Explorer. Håll ned de två utanför Homelink tills den intilliggande indikatorlampan börjar blinka.
3

Sikta ditt garage dörröppnare fjärrkontroll på HomeLink overhead konsolen. Håll fjärrkontrollen ungefär 3 till 5 inches från HomeLink knapparna. Tryck och håll den stora knappen på fjärrkontrollen samtidigt som du trycker och håller någon av de tre Homelink knappar. Titta på intilliggande indikatorn, släpp knapparna när ljuset blinkar snabbt, då lyser kontinuerligt
4

Avsluta Ford Explorer och leta kontrollpanelen på baksidan av ditt garage dörröppnare makt huvudenhet.. Leta efter en märkt liten knapp, "Lär", "Train" eller "Program." Tryck på den här knappen.
5

Få tillbaka i din Ford Explorer och tryck snabbt på samma HomeLink knapp som du höll i steg 3. Nedtryckt i två sekunder och släpp sedan knappen. Tryck och släpp samma HomeLink-knappen två gånger för att avsluta programmeringen takkonsolen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130703.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.