Hur man installerar en VP44 pump

Den VP44 insprutningspump förbättrar elektroniskt roterande distribution. Den VP44 pumpen producerar högt bränsletryck, mätare exakt bränslemängd, distribuerar bränsle till varje cylinder och levererar bränsle till exakta tidsintervall under injektionen processen. Injektorn pumpens konstruktion består av en tredelad kamringen, rotorn och elektrisk magnetventil som utvecklar och distribuerar det höga tryck som krävs under injektionen processen. Skadade interna komponenter betyder mycket för tryck och det belopp som sprutas in i motorn. VP44 pump installation kräver en tillräcklig mekanisk bakgrund. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Hjälm
Handskar
stålhätta
ren trasa
Vakuummeter
Metric Ratchet set: 10 till 27 mm
T -bar, 75 mm
Brake Cleaner Review Montering skruvar
skruvarna
Visa mer Instruktioner
1

Koppla pumpens dräneringsledning från T-kopplingen och koppla in den med en ren trasa. Lossa vakuumslangen från avloppsledningen. Anslut vakuumslangen till pumpens inlopp linje och låta bränslet att resa tillbaka in i bränsletanken.
2

Använd vakuummätaren att testa bränslesystemet. Det vakuum Testet måste resultera i 381-508 mm Hg. Om mätaren behandlingen inte sjunker mer än 2,54 mm, då ingen läcka finns i bränslesystemet. Kontrollera efter läckor om bränslesystemet inte håller mer än 2,54 mm.
3

Ta av batteriets terminal kablar, börjar med den negativa anslutningen. Ta av tanklocket åt pumpen och spärra motorn med nyckelhålet vinklad vid klockan 12.
4

Koppla bränsle retur och bränslepump matarledningar med en 17-mm spärrnyckel. Rubba högtryck linjer med en 19-mm spärrnyckel. Lossa och ta bort den nio-polig elkontakt från pumpens manöverpanel.
5

Lossa och ta bort bränsle bultarna pumpfästet med en 10-mm spärrnyckel. Lossa vevhusventilationen redskap, mutter och bricka med en 27-mm spärrnyckel. Använd en 75-mm T-bar att slacka på kugghjulspump bilresa från pumpens drift axel. Lossa de fyra bultarna med en 13-mm Ratchet och försiktigt dra ut insprutningspumpen.
6

Rengör bränsle bostäder pumpkugghjul, monteringsytan och insprutare pumphus av överflödig olja, fett och smuts med en torr, obesudlade trasa. Ansök bromsrengöringsmedel till pumpens axel och hål redskap.
7

Vrid pumpaxeln för korrekt nyckelhål inriktning. Placera VP44 pumpen i växelhuset genom att rikta pumpens montering fläns med tapp placerad på växelhuset bakre. Låt inte växeln för att falla in i huset. Undvik pumpens montering o-ringen. Trä fästskruvarna och handdra.
8

Sätt pumpens bulten drivaxel och bricka. Torque till 30 foot-pounds med en 24-mm spärrnyckel. Montera pumpens fästbultar. Torque till 32 foot-pounds med en 15-mm spärrfunktion.
9

Placera pumpens fäste. Tråd och dra åt locket skruven genom pumpen fästet och genom bränslepumpen. Sätt i och dra åt pumpen stag för att blockera skruvarna. Installera och Dra åt pumpens skruvar fästet mössa genom bränslepumpen stag. Använd en 10-mm spärr för vridmoment alla skruvarna till 212 tum-pounds. Dra åt pumpens mutter driva axeln med en 22-mm Ratchet och ett vridmoment på 125 foot-pounds.
10

Sätt i vevhusventilationen. Anslut lågtryck, inlopp och bränsleledningar återvända med en 17-mm spärrnyckel. Använd en 19-mm spärr för att installera en högtrycksledningen vid bränslepumpen och cylindertoppen. Fäst nio-poliga kontakten till bränslepumpen pumpen. Anslut batteriterminalerna kablar, börjar med den positiva kontakten. Ventilera luft ur bränslesystemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130670.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.