Hur fixar problem vid kallstart på en Audi TT

På grund av nedgången i omgivningens temperatur och förändringar i luftfuktighet som kallt väder kan ge, kan din Audi TT uppleva problem med att starta i kallt väder. Felsökning orsaken till dessa problem kan bli tidskrävande om du inte vet de vanligaste problemen som de flesta motorer upplever i kallt väder. Medan en skjuts kan ofta lösa de flesta kallstart problem, det finns andra delar än det batteri som kan orsaka problem. Instruktioner
1

hoppa starta din Audi TT genom att öppna motorrummet och ansluta batteriet till batteriet i en annan bil som är igång. Den röda startkabeln ansluts till pluspolen på varje batteri, vilket indikeras med ett "+"-tecken, medan det andra hoppet kabel, oftast svart, kommer att anslutas till de negativa terminalerna på varje batteri. Förvandla din TT tändning till tillbehören läge medan den är ansluten till den kör fordonet och låt batteriet för att få en avgift för ett par minuter innan du försöker starta din TT.
2

Kontrollera tändspolar av din Audi TT genom att öppna huven och ta bort plasten motorkåpan. Det finns en tändspole för varje cylinder i motorn och de alla sitter i en rad, ovanför varje motor cylinder. Slå på TT: s motor och dra varje tändspole en efter en innan du sätter den över tändstiftet igen. Om det inte finns någon att klicka, eller gnista, som kommer från botten av tändspolen, då det kommer att behöva bytas ut. Din motor har problem nog start i extrem kyla och en trasig tändspole kan bara förvärra problemet. Genom att ersätta tändspolen, kan det lösa vissa kallstartsresultaten frågor.
3

Inspektera tändstiften under varje av tändspolarna. Om det finns en svart och grå, sot-liknande substans som rockar tändstiftet, kan tändstiften kan orsaka dina frågor. Byte av felaktiga tändstift kan hjälpa till att lösa cylinder misständningar ofta uppstår vid kallstart av din Audi TT: s motor.
4

Ta med din Audi TT till en licensierad verkstad eller återförsäljare och be dem testa flytbarhet av bränslet injektorer. De bränsleinjektorerna ansvarar för att leverera den lämpliga mängden av bränsle som skall brännas av varje motorcylinder. Med tiden kan spridarna bli smutsig och igensatt, vilket kan påverka deras förmåga att fördela bränslet till alla dina TT: s cylindrar. Rengöring eller byte av smutsiga eller igensatta insprutare kan lösa kallstart problem som kan orsakas av en otillräcklig mängd bränsle som levereras till motorn.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130654.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.