12V batteri Specifikationer för en 2006 Prius

Toyota Prius använder både batterier och bensin för makten . Till skillnad från bensin - endast fordon är 2006 Prius utrustad med två batterier : en standard bly - syra ( Pb - A ) 12V tillbehörsbatteri finns på de flesta fordon och en Panasonic Metal Case Prismatisk modulen, som är avsedda för Prius . Om 12V blybatterier

Ett blybatteri består av plattor , bly , blyoxid och en elektrolyt lösning . Blybatterier finns i flera varianter , såsom start ( igångdragningen ) och Deep - Cycle , som används för marina och golf vagnar . Ett startbatteri är utvecklad för att producera snabba skurar av energi för att starta mer kraftfulla motorer . Prius kräver ett startbatteri .
Plats för 12V batteri på Prius

Toyota Prius " 12V batteri sitter under huven på den övre högra sidan nära motorn. För att komma åt batteriet måste du ta bort skyddsplasten som täcker på batteriet .
Ladda Prius 12V Battery

12V batteri på 2006 Prius ( och andra årsmodeller ) kan hoppade ut batterier på icke - hybridfordon , eftersom 12V är en standard batteri . Ett dött 12V batteri på en Prius kan hoppat av alla fordon som har ett 12V batteri .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130650.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.