Felsökning Hatch Problem på en 2000 Cadillac Escalade

för 2000 Cadillac Escalade är en full-size, high end sport utility vehicle (SUV) tillverkas och säljs av General Motors. Fordonet har en bakre lucka, som vanligtvis kallas en baklucka, som används för att komma stammen. Den bakre last används ofta för att transportera stora objekt. En viktig fjärrkontrollen används för att styra öppning och låsning av bakluckan. En fjärrkontroll som inte fungerar korrekt, smuts, eller ett fordon inte i rätt läge kan förhindra bakluckan från att fungera. Saker du behöver
Spray smörjmedel
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Vrid bil utanför eller placera Escalade i "Park." Vrid nyckeln i tändningslåset till läge "Av" eller helt placera växelspaken i "Park" läge.
2

Tryck på "Rear 2x" knappen två gånger på knappen fjärrkontrollen inom fem sekunder att öppna bakluckan.
3

Kontrollera ditt avstånd. Stand 3 till 30 meter från fordonet och rikta fjärrkontrollen mot bakluckan. Stående närmare eller längre bort kan inte öppna din baklucka.
4

Kontrollera din position. Stora föremål framför bilen kan blockera fjärrkontrollens signal. Steg åt vänster eller höger och tryck på knappen fjärrkontrollen för att öppna bakluckan.
5

Kontrollera smuts runt bakluckans gångjärn. Smuts och sot kan uppbyggd på gångjärnen orsakar den inte att fungera. Spraya ett smörjmedel på gångjärnen för att frigöra all smuts.
6

Kontrollera batteriet på knappen fjärrkontrollen. Sätt i en skruvmejsel i spåret i närheten av nyckelringen på fjärrkontrollen. De två halvorna delas. Ta bort batteriet från batterifacket. Ersätt med ett nytt batteri. Modellen finns angivet etsas in i ytan av batteriet. Pop batteriet i facket och knäpp ihop de två halvorna att börja använda din nyckel fjärrkontroll.
7

Ta Escalade till en bilmekaniker för diagnos och reparation. Mekaniskt fel kan förhindra att din lucka från öppning och stängning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130627.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.