Vad är den normala Low Side på en Auto Kompressor ?

Automotive luftkonditioneringar referera till system som distribuerar köldmediet genom kabinen ventiler på en bil för att kyla dess inre . Automotive luftkonditioneringssystem inkludera sådana vitala komponenter som en förångare , kondensor och en kompressor , som fungerar via en vanlig överkant och underkant . Design

En automatisk kompressor består av en pump som monteras på förbränningsmotorn . Motorns vevaxel , eller anordning som används för att omvandla linjär kolvrörelsen till rotationsrörelse , driver remmen , vilket i sin tur förflyttar pumpen.
Kompressor Sides

kompressorpump består av en normal överkant och en normal underkant . I överkant , eller högtryckssidan , fungerar som ett intag sida för pumpen . Den låga sidan , eller lågtryckssidan , har formen av en sugslang , och fungerar som utloppssidan för pumpen .
Funktion

den höga sidan drar i köldmedium via sug från förångarens utlopp . Förångaren är värmebärare absorptionselement , och tar bort fukt och värme från köldmediet . Trycket på kompressorns höga sidan komprimerar köldmediet , som sedan utsläpp genom den lägre delen , eller trycksidan , och sänds till kondensorn , eller anordning som används för att kondensera gasen till en vätska .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130619.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.