Hur Koppla onstar på en 2003 Chevy Tahoe

Den 2003 Chevrolet Tahoe är en sport utility vehicle (SUV) som erbjöds en uppgradering till en OnStar paket. OnStar är en säkerhets-och skyddsbestämmelser som ligger inne i din Tahoe. Om du vill koppla din onstar abonnemang eftersom du har sålt din Tahoe eller du inte längre vill prenumerera på tjänsten, kan du göra det via telefon. Avbryta din OnStar prenumeration tar bara några minuter och du kan återaktivera det när som helst. Saker du behöver
OnStar kontonummer
VIN (chassinummer) katalog Telefon
Visa fler instruktioner
1

Call 1-888-466 - 7827 att annullera din OnStar tjänsten. Ett automatiskt meddelande kommer att hälsa dig och kommer att informera dig om menyalternativen.
2

Tryck "5" på telefonens knappsats om du vill avboka din OnStar prenumeration eftersom du inte längre äger ditt 2003 Chevrolet Tahoe. Du kommer att anslutas till en levande kundtjänst som kommer att samla in information om din OnStar konto prenumerationen. På telefonens knappsats
3

Tryck "6" om du vill avbryta din OnStar tjänsten abonnemang medan du äger fortfarande ditt 2003 Chevrolet Tahoe. Du kommer att anslutas till en levande kundtjänst som kommer att samla in information om din OnStar konto prenumerationen.
4

Svara på säkerhetsfrågor och personlig information, såsom ditt namn, e-postadress och fordonets chassinummer ( VIN) och tillhandahålla kundtjänst med ditt onstar konto prenumerationsnummer.
5

Informera onstar kundtjänst som du skulle vilja avsluta ditt OnStar prenumerationen. Den onstar representant kommer att avbryta din prenumeration och förse dig med en annullering nummer för din bokföring. Hålla antalet på en säker plats ifall du har några avvikelser med fakturering om din avbokning i framtiden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130590.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.