Felsökning av ett batteri Anbud

Sedan 1989 Deltran Corporation utformade batteriladdare baserat på deras laddare algoritmer som används på sina atomubåtar och Bradley stridsfordon i Mellanöstern. Deltran fortsätter att tillverka Battery Tender, som används för att ladda batterier i båtar, motorcyklar, ATV, husvagnar, bilar, traktorer och de flesta program. Felsöka Battery Tender hjälper dig att hitta och lösa problem snabbt, vilket sparar tid. Enligt Deltran, de flesta problem du kommer att stöta på kommer från de elektriska anslutningarna på batteripolerna. Saker du behöver
Sprayflaska
Bakpulver
Vatten
rena dukar
Voltmeter
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort batteriet Anbud, sedan göra en lösning i en sprayflaska med 1 msk bakpulver i en kopp vatten för att rengöra de elektriska kontakterna i din Battery Tender. Du kommer att behöva rengöra batteriet Anbud om du ser den röda lysdioden blinkar, om de röda och gröna lysdioderna tar eller stänger blinkar på och av. Den blinkande LED kan indikera en dålig elektrisk kontakt. Spraya en ren trasa med vatten och bakpulver blandningen och rengör laddaren DC-utgång kabel, batteripolerna bly, och alla utsatta laddare DC metalldelar de utgående tillbehör, inklusive laddare DC-utgång kabelanslutning. Skölj de elektriska kontakterna med rent vatten och torka dem ordentligt med en ren, torr trasa.
2

ge mer tid för batteriet att ladda om den röda lampan på Battery Tender stannar kvar längre än vanligt och den gröna lysdioden tänds inte. Detta betyder oftast ditt batteri är en stor en, vilket tar längre tid att ladda.
3

kontrollera så du har nätström går till eluttag du har din Battery Tender kopplad till om du ser inga lysdioder på. Försök att ansluta till ett annat uttag som du vet har makt.
4

Koppla bort batteriet Anbud från batteriet och sedan ansluta en voltmeter till batteripolerna för att kontrollera spänningen om den gröna lysdioden tänds för snabbt när du börjar ladda batteriet. Detta kan innebära att batteriet redan har en full laddning. Slå på strålkastarna på fordonet och kontrollera spänningen. Om du ser en 12,7 spänning läsning, kommer detta bekräfta att batteriet har en full laddning, annars kan en läsning under 12 volt, såsom 11.5 volt betyda att du har ett defekt batteri Addera ditt.
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130569.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.