Hur man installerar en VR6 Motor Mount

Den VR6 är en snäv vinkel V6-motor som Volkswagen har använts i en mängd olika modeller genom åren. Den VR6 är en smidig, kraftfull motor. Liksom alla motor, kommer komponenter på VR6 slitage över tiden och behöver bytas ut. Om motorfästet på dina VR6 behöver bytas, kanske du vill uppgradera till en prestanda motor mount som kommer att minska den överskjutande rörelsen att beståndet mount lider. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Torx bits
Visa fler instruktioner
1

Park VW på en plan, hård yta. Du kommer att lyfta motorn under motorfästet installation och bilen måste vara en jämn yta med ett hårt golv.
2

Öppna huven. Lossa och ta bort Torx bits som håller behållaren kylvätska overflow på plats. Lossa de elektriska ledningarna som kopplas in i kylvätskan overflow behållaren och ställ behållaren ur vägen.
3

Avlägsna plast tråd som ansluts till toppen av servostyrning reservoaren på MK4s . På MKV VWs, ta bort bulten som håller nacken för vindrutan bricka reservoar och flytta halsen ur vägen.
4

Ta bort de två skruvarna som håller fästet som är fäst vid motorfästet och fender. Ställ undan hållaren. Flytta kylvätskebehållaren, servostyrning reservoar (endast på MKIV) och vindrutan bricka behållaren åt sidan. Motorfästet visas nu.
5

Skjut domkraft direkt under motorn. Placera en längd på 2-by-4 mellan domkraften och motorn för att skydda motorn medan du lyfter den med domkraften. Palla upp domkraft tills vikten hos motorn stöds. Du behöver inte höja motorn ett betydande belopp, men man bör stödja dess vikt på domkraften.
6

Unbolt två främre motorfästet bultar och de två sidkolvar ram med en hylsa och en ratchet. Ta bort motorfästet. Installera det nya motorfästet i omvänd ordning som det gamla fästet togs bort. Dra åt bultarna motorfästet till 44 pund-fötter och Sidkolvar ram till 32 pund-fötter. Sänk domkraften från botten av motorn.
7

Flytta kylvätskebehållaren, reservoar servostyrning och vindrutan bricka reservoar tillbaka in fläckarna från vilka de flyttades. Sätt tillbaka konsolen som togs bort till motorfästet och fender.
8

Återanslut alla kablar och sladdar. Återanslut och installera alla komponenter som togs bort. Bolt kylvätska tillbaka overflow container på plats. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130567.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.