Vad betyder Ström matning på en bil Fuse Block ?

Bil säkring block hänvisar till en eller två plastblocket församlingar bestående av säkringar och reläer . Bil säkring block får ström via ett power foder , vilket gör det möjligt för säkringar och reläer för att styra strömmen till olika delar i ett fordon . Fuse Funktion

Fuse block tjäna flera funktioner . Säkringarna som ingår i blocket , som består av ledningar inuti små plastbehållare som smälter vid ström över dess nominella strömstyrka passerar genom dem . A " blown" säkring hänvisar till en säkring som stoppar flödet av ström genom att öppna en krets och därigenom skydda kretsen från överbelastning .
Reläfunktion

Ett relä består av en metall eller plastlådor som innehåller en armatur , eller roterande elementet , som består av tråd lindad runt en kärna, en magnetspole eller en looped tråd som genererar ett magnetfält och en uppsättning elektriska kontakter. Ett relä i säkringsplinten , när den slås på , fungerar som en kopplingsanordning , vilket innebär att det dirigerar makt att andra komponenter eller kretsar .
Effekt Feed
< p > bilens säkringsplint tar emot ström från bilbatteriet . Batteriet foder till säkringsplinten tar formen av en jordkabel som direkt ansluter blocket till batteriet . För att diagnostisera en säkringsblock misstänks för fel , är det oftast nödvändigt att lossa kabeln för kraftförsörjning från blocket .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130556.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.