Hur hitta en Pre-1980 VIN-nummer

Den 17-siffriga Vehicle Identification Number (VIN) kodar viktig information, såsom fordonets tillverkningsdatum. Den federala lagen om rekord och visning av VIN först trädde i kraft 1981. Lagen kräver att tillverkarna att visa VIN direkt på kroppen av nyproducerade fordon. Generellt, försäkringsbolag, verkstäder och bildelar återförsäljare använder VIN för att identifiera ett specifikt fordon relaterat till en kund eller registrerad ägare. På grund av skillnaden i journalföring, kräver att placeringen av ett VIN tilldelas fordon före 1981 användningen av alternativa resurser och tekniker. Instruktioner
1

Samla fordonsinformation. Skriv ner fordonet året, fordonstillverkare, trim och motortyp, växellåda typ och modellnamn.
2

Kontakta biltillverkaren. Före 1981, underhålls fordonstillverkarna separata interna register nr för ett fordon. Ring, maila eller skriv motorföretagens att fråga om Vehicle Identification Number eller VIN för ditt fordon.
3

Kontakta en bildelar tillverkare. Om fordonet har genomgått tidigare reparation, kontakta en bil delar tillverkare för att fråga om delar som beställts för fordonet. Auto delar journalföring verksamhet kräver ofta användning av en VIN för att identifiera en kund eller fordon ordning.
4

Kontakta en tidigare ägare. De skriftliga register som förs av en tidigare ägare kan innehålla viktig VIN information. Ägarens personliga underhåll rekord, personliga vilja, uttalanden konkurs eller ens information angående en äktenskapsskillnad kan innehålla kopia på bilens VIN. Om den tidigare ägaren är okänd, skaffa registrerad ägare informationen genom att bedriva en titel check på den lokala avdelningen av motorfordon "kontor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130542.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.