Min 2005 Dodge RAM Bakluckan går inte att öppna

2005 års Dodge RAM är en full - size pickup truck som har en lastbil säng som används för att dra utrustning och stora objekt . En bakre liftgate dörren används för att komma till truckbed och säkra föremål från att falla ut när fordonet är i rörelse . Bakluckan öppnas med tändningsnyckeln i lastbilen . Bakluckan kan inte öppna på grund av lås som inte är ordentligt smord eller en inre mekanism som har gått dåligt . Instruktioner
1

Sätt i tändningsnyckeln i bakluckan nyckelhål och vrid medurs för att låsa upp . Tryck bakluckan hantera upp och dra bakluckan dörr ut att öppna .
2

Kontrollera luckorna placerade innanför flaket på varje sida av bakluckan . En böjd spärr förhindrar en baklucka från korrekt öppning .
3

Spraya ett smörjmedel på spärrarna på bakluckan . Dessa spärrar kan bli klibbig över tid och måste smörjas för att medge enkel förflyttning av dörren. Spray smörjmedel kan köpas från de flesta järnaffärer .
4

Ta din bil till en lokal Dodge återförsäljare eller bilverkstad . Insidan fjädermekanism av bakluckan kan brytas och kommer att behöva bytas ut .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130510.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.