Ford Escape Hatch Kommer inte Kända

Ford Escape är en kompakt Sport Utility Vehicle (SUV) som först introducerades i produktion under 2000 som 2001 modell. Det är för närvarande tillverkas som en crossover SUV (2011). Fordonet har en central automatisk låsning system som styr dörrarna och lucka, mer allmänt kallad liftgate. En viktig fjärrkontrollen används för att låsa och låsa upp dörrarna och bakluckans. Nyckeln fjärrkontroll måste användas för att frigöra låset på liftgate dörren och liftgate glas. Felsökning nyckeln fjärrkontrollen på Ford Escape lucka som inte går att öppna. Saker du behöver
Coin
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera ditt avstånd när du använder nyckeln fjärrkontrollen. Den "Lås upp"-knappen på nyckeln fjärrkontrollen används för att låsa upp samtliga dörrar, liftgate och liftgate glasfönster på Ford Escape. Nyckeln fjärrkontrollen fungerar 3 och 25 meters avstånd. Se till att du står på rätt avstånd och rikta fjärrkontrollen direkt på fordonet.
2

Kontrollera din plats när du använder nyckeln fjärrkontrollen. Objekt och andra fordon kan hindra signalen från fjärrkontrollen till din bil. Flytta några meter till vänster eller höger och prova på "Lås upp"-knappen på fjärrkontrollen igen.
3

Kontrollera nyckeln batteri. Sätt i ett litet mynt i springan nära nyckelringen för att lossna av batteriluckan. Ta bort det gamla batteriet och ersätt med en ny. Den batterityp är märkt på det gamla batteriet. Placera det nya batteriet i nyckeln fjärr batterifacket och snäpp kåpan på plats.
4

Ta bilen till en lokal verkstad för inspektion. En fjäder eller inre mekanism av bakluckan kan skadas. En professionell har den utrustning och kunskap för att korrekt diagnostisera och reparera problemet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130505.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.