Hur man uppgraderar ljud för en 2008 Audi TT

Om du är missnöjd med resultatet av fabriken ljudsystem i din 2008 Audi TT, finns det några sätt du kan uppgradera dess komponenter för ett bättre ljud. Innan du börjar, överväga vilka typer av uppgraderingar som du vill utföra. Är du ute efter att lägga till mer bas till musiken och förbättra mellanregister ljudkvalitet? Alternativt kanske du bara vill lägga till en satellit radiosystem som kan ge dig tillgång till fler radiokanaler. Instruktioner
1

Byt fabriken enheten audio huvudet med en eftermarknad huvudenhet som kommer att kunna hantera fler ampere. En mängd eftermarknaden huvudenheter finns tillgängliga som inkluderar MP3-spelar kapacitet, har inbyggd satellitnavigering, GPS-navigering, och ingångar för extra ljudenheter såsom bärbara MP3-spelare.
2

Installera eftermarknaden högtalare att ersätta högtalarna fabriken ljud i ditt ljudsystem. Eftermarknad högtalare kan förbruka mer ström och är konstruerade för förbättrad ljudkvalitet. Dessa kan installeras i samband med fabriken huvudenheten i TT eller tillsammans med en eftermarknad huvudenhet för maximal effekt. Exempel på eftermarknaden talare diskanter och subwoofers, som respektive kan förbättra mellanregister och bas kvaliteten på ljudet du spelar.
3

Installera en eftermarknad förstärkare för att öka kraften som är gå till din TT: s högtalare. Genom att öka effekten till högtalarna, du ökar volymen som högtalarna kan fungera. Vissa eftermarknaden talare och enheter huvudet kommer att kräva installation av en förstärkare som fabriken elsystemet i din TT inte kan vara i stånd att hantera den ökade elektriska belastningen på egen hand.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130502.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.