Hur Räkna Chain Links

Varje motorcykel eller cykel kedja innehåller både en inre och en yttre koppling. De yttre länk klämmor över sidorna av de inre för att skapa en jämn, enhetlig kedja med varje länk vinklad i samma riktning. När räknar länkarna, måste du räkna både inre och yttre förbindelser separat. Om kedjan är fortfarande på motorcykel, kanske du inte kan tydligt se de inre länkarna, men plattorna i de yttre förbindelser kommer att vara väl synlig. Saker du behöver sälja Grease penna
Visa fler instruktioner
1

parkera motorcykeln dess underhåll stativ, enligt dess bruksanvisning. En cykel kan stöttas upp och ned för att komma åt kedjan. Målet är att säkra cykeln och låta hjulet och kedjan att vända. Om kedjan är av cykeln, kan du hoppa över det här steget.
2

Mark en av kedjorna med ett fett penna. Detta gör det möjligt för dig att veta när du når början av din räkning. Om en av kedjans länkar är fristående, så att kedjan är en enda remsa snarare än en slinga, då du bara kan starta i ena änden istället för att markera en länk.
3

Count varje extern länk, som är lätt att identifiera de stora plattorna på vardera sidan av länken. Fortsätta räkna tills du når början.
4

Multiplicera antalet med två för att inkludera de inre länkarna. Som ett exempel, om du räknade 55 yttre förbindelser, kommer du att det finns totalt 110 länkar. Eftersom yttre förbindelser kan endast bifoga till inre länkarna, och vice versa, det finns alltid ett jämnt antal länkar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130477.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.