DIY : Headlight Lens Cleaner

Strålkastare är en av de viktigaste säkerhetssystemen på alla fordon . Inte nog med att de tillåter dig att se på natten , men även de tillåter andra att se dig komma . Oavsett om du har traditionella glödlampor eller nyare HID strålkastare , kommer de att vara bara så bra som den lins som täcker dem . En smutsig eller skadad Strålkastarglas orsakar ljuset vara alltför filtreras eller förvrängd . Lyckligtvis kan du rengöra dina strålkastare linser med ingenting mer än några enkla husgeråd . Saker du behöver
denaturerad alkohol
sprayflaska
plast kitt Rags kniv
Vinäger
Tvättsprit
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet och stäng av motorn . Låt bilen svalna i minst 20 minuter . Skrapa bort alla stora bitar eller grus med en plast spackel . Skölj sedan med en trädgårdsslang .
2

vissa hemlagad linsrengörare . Blanda en matsked vit vinäger och en matsked av tvättsprit i en sprayflaska fylld med vatten . Skaka kraftigt att kombinera .
3

Spraya rengöringsmedel direkt på Strålkastarglas . Låt renare torka i linsen i ungefär fem minuter . Spraya mer renare på och den här gången Torka av linsen med en trasa . Upprepa detta steg en gång till om det behövs .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130465.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.