Hur du programmera din egen Aurora Smart Card

Aurora Smart Card är en trådlös enhet som styr dina billås. Det fungerar som en fjärrkontroll för bilens låssystem. Du kan använda denna smarta kort för att låsa eller ens låsa din bil medan du är på ett visst avstånd. För att göra detta, måste du programmera smartkort med din bils data port. Den data port vanligtvis sitter under instrumentbrädan på förarsidan. Saker du behöver
Byglingstråd
Visa fler instruktioner
1

Använd en bygel för att ansluta nr 8 och nr 4 terminaler på din data port. En bygel är en färgkodad kabel som ofta används tillfälligt för att slutföra en krets eller för att kringgå ett avbrott i en krets. Du kan köpa ett kit bygel från någon större elektronisk butik (se Resurser).
2

Vänta tills du hör att låsklacken ljudet av din bil. Vid denna punkt, är din bil låst. Sätt in nyckeln i tändningslåset.
3

Vrid nyckeln till "On" läge.
4

Låt bilen lås av sig själv igen.

5

Tryck och håll inne "lås" samt "Lås upp"-knappen på din Aurora smartkort för cirka 10 till 15 sekunder. Fortsätt att hålla tills bilen låses av sig själv igen. Vid denna punkt, är din Aurora Smart Card programmerad till din bil.
6

Koppla bort bygel från data port.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130451.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.