Hur Inaktivera en Passlock på en 2002 Chevy Silverado

för att hindra någon från att använda en falsk eller icke-registrerade nyckel i din Chevrolet Silverado, installerade GM ett stöldskydd kallas Passlock. När fel nyckel eller annat verktyg används för att vev tändningen, inaktiverar Passlock systemet lastbilens bränslesystemet. Utan bränslesystemet arbetar, är din Silverado motor omöjligt att starta. Om någon har engagerat Passlock systemet och din Silverado inte fungerar längre, kan du koppla av säkerhetsåtgärd med den ursprungliga Silverado tändningsnyckeln. Saker du behöver
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

slå av tändningen och ta ur nyckeln om nyckeln är redan i lastbilen.

2

Öppna Chevrolet luckan och vänta tills säkerhetsrådet slutar blinka. Detta ljus informerar dig om att någon nyligen har försökt att starta motorn utan rätt nyckel. Att försöka starta motorn innan lampan slutar blinka, även om du använder ett verifierat startnyckeln, gör att Passlock systemet att engagera sig igen.
3

Sätt din programmerade Silverado nyckeln i tändningslåset hålet .
4

Vrid nyckeln medurs tills motorn vevar. Så snart motorn vevar upp, se till att släppa knappen. Om motorn inte veva då kanske du har ett fel med din nyckel. Ta nyckeln till din lokala Chevrolet återförsäljare och har dem programmera den till din Silverado.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130445.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.