1992 Honda Civic startar inte i Heat

Om din 1992 Honda Civic inte startar på rätt sätt när det är varmt ute, så kan det finnas en mängd olika problem. Du kanske märker att din Civic startar när lufttemperaturen eller motortemperaturen är lägre än under dagens hetta. Att veta hur man rättar till några av de vanligaste, och lättare att arbete-på problem kan hjälpa till att spara tid och pengar. Det är dock viktigt att notera att om problemet kvarstår kan du behöva ta bilen till en licensierad mekaniker för att förhindra risken för katastrofala skador uppstår på din bil. Saker du behöver
dator med Internetuppkoppling
Funnel
Kylvätska 50/50 blandning
Destillerat vatten
Hylsnyckelsats
OBD II scanner och OBD I omvandlare Review Tändstift ersättare
Tändstift avdragare
Luftfilter
Skruvmejsel
Tändspole
Visa fler instruktioner
1

Sök på Internetautoguide för återkallelser som kan påverka din 1992 Honda Civic. För närvarande, som i början av 2011, det finns inga påminner ut för 1992 Civic annat än utomhusbelysning och en drivlina klipp i modeller med automatlåda. Även återkallelser är sällsynta, kan det förklara viss komponent misslyckande och leda till att få ett problem reparerad gratis.
2

Inspektera temperaturmätaren på instrumentpanelen. Om du har kört din 1992 Honda Civic och bilen börjar överhettas, så det kanske inte starta ordentligt tills den har svalnat. Öppna huven för att kontrollera kylvätskenivån i reservoaren. Om kylvätskan ligger under den lägsta linje som anges på din kylvätskebehållaren, använd en tratt för att lägga till mer kylvätska till behållaren. Om du inte har någon 50/50 frostskyddsmedel-kylarvätska, använd destillerat vatten.
3

ersätta en del av de vanliga underhåll delar för ditt personnummer, såsom luftfilter, tändstift och tändspolar. Alla dessa delar kan leda till ökade svårigheter och stress för din Civic starta under de varma sommarmånaderna, om de inte fungerar som de ska. Koppla bort den negativa batterikabeln. Ta bort tändkablarna och använda tändstiftshylsa och spärr för att ta bort dem utan att bryta dem. Installera nya tändstift. Ta bort de två fästskruvarna för fördelarlocket, som är ansluten till tändkablarna. Avlägsna rotorn och tändspolen, skruva loss de övriga fyra Phillips skruvar från tändspolesammansättning. Installera den nya tändspolen, efter den omvända proceduren.
4

Anslut OBD II (omborddiagnos) och en OBD I omvandlaren och in i OBD-porten under din Civic s förarsidan instrumentbrädan, nära dörren . Detta gör att du kan läsa några koder Check Engine som dyker upp på instrumentbrädan-konsol. Om din skanner inte kan berätta de koder man läser, tittar upp siffrorna på OBD-Codes.com.
5

Byt eventuella givare som indikeras av din OBD scanner. Flera av scanners i moderna bilar går in i motorns korrekta bränning rutiner, lufttemperatur och luft avläsningar blandningen. Kom ihåg att alltid kontrollera de elektriska anslutningsklämmor leder från kabelhärvan till sensorerna själva med en multimeter inställd på spänning för att se till att den elektriska utrustningen fungerar innan du byter sensorerna. Exempel på sensorer som kan leda till att bilen inte skjuta ordentligt, särskilt under den förhöjda stressen av tillsatta extrema lufttemperatur inkluderar MAP (grenrör absolut tryck) sensor, knock sensor, kylvätska temperaturgivare, avgas förordning (EGR) sensor och luftintag sensor.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130444.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.