Caustic Tvättmedel för motortvätt

motortvätt inte bara förbättrar estetiskt tilltalande, utan också är ett viktigt steg för motorunderhåll. Använda frätande rengöringsmedel sparar tid och arbete genom att lossa eller upplösning fet uppbyggd. Syfte

Caustic motor rengöringsmedel används för rostskydd, slitage upptäckt och kosmetiska skäl. Vätskeläckage och bälte slitage är bättre upptäcks när allt skräp avlägsnas från ytan. Dessutom är bilen underhåll som utförs bättre när fett och olja avlagringar avlägsnas eftersom den förhindrar kontaminering av nya delar eller vätskor och håller skräp från att falla in i ögonen.
Funktion

Motor avfettningsmedel och rengöringsmedel är en kombination av tensider och frätande lösningsmedel blandas för att bryta isär motorn grime för enkel borttagning. Många produkter innehåller brandfarliga lösningsmedel, såsom fotogen, för att lossa fett och skräp. Andra kemikalier som finns i motorn städare är koldioxid, thiethanolamine och aromatiska destillat. Observera att frätande rengöringsmedel kommer att ta bort vax och måla bort av motordelar.
Överväganden

Caustic rengöringsmedel som finns i motorn rengöringsmedel innehåller cancerframkallande ämnen och gifter som är farliga för människors hälsa, och benägna att hudabsorption eller genom inandning. Flera kemikalier som anges på säkerheten detergentmaterial datablad är farliga för miljön, till exempel flyktiga organiska kol, och kommer att förorena grund-och ytvatten. Dessutom har vissa produkter har brännbart material som kommer att orsaka en plötslig brand eller explosion om det hanteras felaktigt. Läs och följ alltid instruktionerna på etiketten för korrekt hantering, lagring och bortskaffande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130440.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.