Hur man installerar Honda Lights

Som med alla fordon, kommer en Honda kräva vissa grundläggande underhåll från tid till annan. Slutföra dessa reparationer själv när det är möjligt kan du spara tid och pengar. En av de vanligaste gör-det-själv-jobb på bilar och lastbilar ersätter en strålkastare. Ta bort en utbränd strålkastaren på Honda och installera en ny är en mycket enkel uppgift, och det enda verktyg du behöver är en skruvmejsel. Saker du behöver
Skruvmejsel
Ersättningslampa
Visa fler instruktioner
1

parkera din Honda på en plan yta och engagera nödbromsen. Låt bilen sval i upp till 30 minuter, beroende på hur lång tid det hade varit igång. Lyft huven och stötta öppna.
2

Titta på baksidan av strålkastare montering för eventuella dammskydd eller åtkomstpaneler. Beroende på år och modell av din Honda, kan du ha ett lock eller panel som måste tas bort för att komma åt insidan av strålkastare montering. Bara ångra klippen eller lossa skruvarna för att ta bort panelen.
3

Dra ledningsnätet som ansluter strålkastare församling till Honda elsystem. Du kan behöva trycka några flikar vid basen av kontakten för att dra det gratis.
4

Skruva den gamla lampan genom att trycka in den lätt och vrida den åt vänster. Du kan behöva dra aggregatet ut ett par inches att få bättre tillgång.
5

Sätt i ny glödlampa och vrid den åt höger för att låsa den på plats. Sätt tillbaka kablaget och flytta pannlampan. Sätt tillbaka luckan eller panelen som håller fast enheten. Stäng huven.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130436.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.