Hur man återställer serviceindikatorn på en Mini

Mini Cooper är en rolig bil med en hel del nostalgi i ett litet paket . Liksom alla bilar , är underhåll som krävs vid bestämda tidpunkter för att hålla bilen igång som ny . Mini Cooper kommer att meddela dig genom instrumentpanelen tänds när service behövs . Men efter att tjänsten har slutförts , skall tjänsteleverantören varningslampa rensas . Stega igenom en kort procedur för att klara tjänsten indikatorer på en Mini Cooper . Instruktioner
1

Slå på tändningen och håll ner " trippmätare " -knappen i 10 sekunder tills en tjänst jobb utsignal visas på LCD- displayen på instrumentbrädan .
2

Tryck på färddator knappen ovanför ljuststyrningar att bläddra igenom varje tjänst som representeras av en symbol (exempelvis en oljekanna ) , som tänds på instrumentbrädan och visar antalet miles till nästa service . Bläddra till en symbol för den tjänsten varningen du vill återställas .
3

Håll färddator knappen tills ordet " Reset " visas på LCD- displayen och släpp knappen . Tryck på färddator -knappen igen för att återställa tjänsten . Upprepa för varje tjänst du vill återställa .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130423.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.