Installera en strömbrytare på en 1993 Ford

Om du har märkt din strålkastare fungerar sporadiskt eller inte alls, är det första att kontrollera lamporna själva. Om du bestämmer att lamporna är fina och problemet kvarstår, då den skyldige är sannolikt den strålkastare switch. Om du äger en tidig 1990 Ford då installationen inte blir alltför svårt. Dessutom, om du gör detta reparationen själv kan du spara upp till $ 100, från och med 2011. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Wrench
ersätter switch
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batteripolen innan du börjar arbeta på något elektriska i din 1993 Ford. Vänta ca 30 minuter så att eventuella kvarvarande saft rinna ut ur systemet.
2

Ta bort plasten trim från den nedre delen av rattstången och runt strömbrytaren. Detta åstadkoms genom att ta bort skruvar med platt huvud som håller den på plats. Addera 3

Leta efter avtryckaren. Du kommer antingen visa en utskjutande knapp som, vid nedtryckning, kan övergången till pop ut, eller kommer det att finnas ett litet hål där du kan glida in en skruvmejsel för att trycka på en invändig knapp. Om det är det senare du måste vrida strömbrytaren på och av för att släppa det.
4

Koppla de färgkodade kablarna från baksidan av switchen. Anslut ledningarna till den nya växeln, upprepa sedan stegen ovan i omvänd för att fästa den på rattstången.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130408.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.