Hur man monterar en ventil Mikuni Float

Flottörerna används i en Mikuni förgasare är av plast. Så småningom kommer flottören mättas med bensin och du kommer att märka din motorcykel inte får tillräckligt med gas eller överfyllda gas från överflödesröret. När detta händer måste du byta ut flottöraggregatet med en ny. Byta flottören är lätt men du måste kalibrera den nya monteringen för att du har ett balanserat flöde av gas i förgasaren. Saker du behöver
Wrench
Kan
Skruvmejsel
Precision linjal
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de fyra skruvarna som håller float bowl på till botten av förgasaren med en skruvmejsel. Ta bort flottören skål och flottören skål packningen.
2

Avlägsna aluminium skruven som håller flottören i förgasaren och kassera den gamla flottören.
3

Ta ut nålen ur nålen sätet och rensa bort det eftersom du har flyta ut.
4

Placera Mikuni förgasare på sin rygg och skjut flottören nålen i sätet.

5

Placera flottören i förgasaren och fäst den med enda aluminium skruv. Var försiktig, kommer skruvhuvudet strippa lätt.
6

Vänd på Mikuni förgasare upp och ned och placera en precision linjal mot skålen tätningsytan och ta en mätning av flottören. Flottören har en linje runt mitten av det där de två sidorna av flottören var förenade med varandra. Flottören skall mäta en tum på en 20 mm Mikuni eller 7/8-inch för en 22,5 mm Mikuni.
7

Tryck metalltappen på flottören mot nålen om mätningen var för hög . Skjut bort fliken från nålen om mätningen var för låg. Göra mindre ändringar i metall fliken och kontrollera sedan mätningen. Fortsätt med detta tills flottören sitter på rätt höjd med förgasaren uppochner.
8

Placera tätningen tillbaka in i förgasaren bas och sedan säkra flottören skål på förgasaren med de fyra skruvarna och skruvmejsel . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130402.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.