Felsökning Halvljuset tänds en Pontiac Bonneville

Den Pontiac Bonneville var i decennier och mycket förändrats i den övergripande konstruktionen av fordonet som tiden gick. Därför reparationer jobb kommer att kräva en instruktionsbok eller reparationshandbok för specifika instruktioner. Men med en reparation så enkelt som felsökning och avlägsnandet av en strålkastare switch finns det några enkla steg generella för alla Bonneville år och generationer. Om du märker att strålkastarna inte längre fungerar och du har redan kontrollerat lökarna, då är det dags att undersöka brytaren själv. Saker du behöver
Skruvmejselsats
trådklämmor
ersätter switch
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa polen på Bonneville batteri och låt kraften rinna ur systemet i 30 minuter före arbete på strömbrytaren.
2

Kontrollera säkringen strålkastare strömbrytare i instrumentbrädan säkringsboxen. Om den är trasig, helt enkelt ta med den till en bildelar butik och köpa en ersättare. Om säkringen är i drift så måste du ta bort brytaren.
3

Bestäm vilken del av instrumentbrädan eller rattstången måste tas bort för att komma åt insidan av växeln. Leta reda på skruvarna som håller den på plats och ta bort dem med en lämplig skruvmejsel. Dra streck bit ut.
4

Dra strålkastaren byta ut långsamt utsätta anslutningstrådarna. Kontrollera om en anslutning har lossnat. Om inte, koppla bort dem. Klipp varje tråd med en tråd klämma så att de inte faller in i instrumentbrädan.
5

Ta växeln ur fodralet. Detta görs genom att trycka på en liten knapp på fallet i sig som kommer att släppa strömbrytaren. Köp och installera en ny switch genom att vända stegen ovan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130392.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.