Hur man målar Strålkastare Black

Människor ofta tona fönstren och bakljus på sina fordon, men måla dina strålkastare svart är en mindre vanlig kreativa alternativ för att personifiera din bil. Du kan använda ett jämnt lager av svart nyans spray för att helt täcka strålkastarna på någon stil eller typ av fordon på mindre än en dag. Var noga med att välja ett dammfritt arbetsområde i syfte att undvika eventuella brister i det färdiga utseendet. Saker du behöver
Maskeringstejp
220-slippapper
Tint bespruta
tidningen
Ansiktsmask
Fönsterputs
Mjuk trasa
Visa fler instruktioner
1

Linje strålkastarna med målartejp. Applicera en 2-tums gränsen av tejp runt strålkastarna att hålla sprayen från att röra kroppen i bilen. Tape tidningen runt hela strålkastaren så att den spänner ut minst 12-inches i varje riktning.
2

Grov upp ytan på strålkastarna med hjälp av 220-slippapper. Detta kommer att skapa en självhäftande yta för sprayen.
3

Spray fönsterputs på båda strålkastarna och ta bort vätska och damm från ytorna med en mjuk trasa.
4 < p> Shake färgton spraya kraftigt i 1-2 minuter och applicera en jämn beläggning över strålkastarna. Håll burken 10-till-12-inches från ytan och undvik att hålla burken på ett ställe under en längre tid eftersom det kan orsaka ansamling.
5

Repaint strålkastare efter två timmar för att skapa en mörkare yta. Låt sprayen nyans torka helt innan du tar bort målartejp och dagstidning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130363.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.