Hemlagad Car Lock avisningsmedel

frusna lås kan vara bane av någon bilist . Uppbyggnaden av is i lås orsakas av lager av snöpackande inuti de små crevasse av låset för att bygga en sten hårt skal. Göra en hemmagjord avisningsmedel kommer att se till att du har ett rikligt utbud till hands , utan att behöva betala högre priser för en kommersiell lösning . Genom att lägga isopropylalkohol till generisk diskmedel och vatten , kommer du att ha en förening som lätt kan sprutas på låset med inga korrosiva biverkningar . Saker du behöver
Isopropyl Dish alkohol
tvätt tvål
Vatten
Sprayflaska
Visa fler instruktioner
1

Öppna toppen av sprayen flaska. Fyll 30 procent ( lite mindre än en tredjedel ) av sprayflaska med varmt vatten . Släpp fem till sju droppar diskmedel vätska i flaskan och snurra flaskan runt för att blanda det .
2

Fyll resten av sprayflaska med isopropylalkohol . Snurra flaskan återigen att helt blanda innehållet sprayflaska . Byt upp på sprayflaska och skruva åt ordentligt . Spraya några sprutar av flaskan i en vask för att säkerställa korrekt tryck .
3

Gå till bilen med iskallt låset . Rikta flaskan sex inches bort från låset och spraya tre fulla sprutar på låsets öppning . Vänta upp till en minut och försök att sätta nyckeln i nu avisad lås .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130320.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.