Åtdragningsmomentspecifikationer på en 1989 Chevrolet Intag

Den 1989 Chevrolet S-10 Blazer, ett mellanstort två-dörrars sport utility vehicle, grundades av S-10 pickup. S-10 Blazer bytt namn till Chevrolet Blazer för sina andra generationens modeller. Den 1989 S-10 Blazer hade en 2,8-liters V-6 motor och kom standard med en femväxlad manuell överväxel. Intag Vridmoment specifikationer

Bultarna som förbinder förgasaren på insuget hade 16 foot-lbs. av vridmoment och bultarna förbinder insugningsröret till cylinderhuvudet hade 23 fot-lbs. av vridmoment. Bultarna ansluter termostathuset till insugningsröret hade 25 fot-lbs. av vridmoment, medan muttrarna förbinder spjällhuset på insuget hade 16 fot-lbs. av vridmoment. Muttrarna på vevstaken har 32 fot-lbs. av vridmoment och en annan uppsättning av vevstaksöverfallet nötter hade 38 foot-lbs. av vridmoment.
Vevaxel Vridmoment specifikationer

stången ansluter kolven till vevaxeln hade muttrarna med 37 fot-lbs. av vridmoment. De ramlageröverfall bultar ansluter vevaxeln till motorblocket hade 70 fot-lbs. av vridmoment, hade bultarna som förbinder driveplate till vevaxeln 50 fot-lbs. av vridmoment, och bultarna som förbinder svängningsdämparen på vevaxeln hade 75 fot-lbs. av vridmoment.
Topplock Vridmoment specifikationer

Bultarna som förbinder topplocket till motorblocket hade 70 fot-lbs. av vridmoment och bultarna förbinder utblåsningsgrenröret till cylinderhuvudet hade 25 fot-lbs. av vridmoment. Dubben förbinder vipparmen till cylinderhuvudet hade 46 fot-lbs. av vridmoment och tändstiften ansluten till cylinderhuvudet hade 22 fot-lbs. av vridmoment. En uppsättning av bultar förbinder ventilkåpan till cylinderhuvudet hade fem fot-lbs. av vridmoment och en annan uppsättning hade 8 fot-lbs. av vridmoment.
Motor Mått

GM 2,8 V-6 motor hade en cylinderdiameter och slaglängd på 3,50 inches med 2,99 inches och ett kompressionsförhållande på 8,9 till 1. Den hade ett deplacement på 171 cubic inches, eller 2,8 liter. Den gasmotor använde en multi-port bränsleinsprutning (MPFI) systemet.
Engine Performance

1989 Chevrolet S-10 Blazer har ett maximalt vridmoment på 160 fot- lbs. och en topp hästkrafter på 125 hk.
Övriga specifikationer

1989 S-10 Blazer presenterade en valfri fyra-växlad automatlåda och 4WD var standard på alla klippningar. Bilen hade en bränsle-verkningsgrad på 19 mpg i staden och 26 mpg på landsväg, med en bränsletank på 20 liter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130317.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.