Så installerar du den främre vindrutan på en Chevy Truck

Om du märker några sprickor, repor eller brutna förseglingar på vindrutan på din Chevy truck, bör den bytas ut. En vindruta skyddar dig mot flygande skräp och höga vindhastigheter på vägen. Ännu viktigare, kommer vindrutan hålla dig från att flyga ut ur bilen i en frontalkrock eller våldsam, snabbstopp. Många människor väljer att ha en professionell installera sin vindruta. Detta är dock ett projekt som kan göras hemma. Förbereda Material

Rengör ytan av fönsterkarmen på trucken med vatten och en trasa. Ta bort all smuts, rost och skräp som kan hindra en god bindning mellan fönstret och fordonet. Torka ytan med en torr trasa. Placera packningen i ett varmt område, t.ex. solbelysta marken, så mjuka materialet och göra det lättare att installera.
Förbered fönsterkarmen

Placera packningen runt omkretsen av fönsterkarmen. Skåran sidan av packningen ska vara vänd utåt. Tryck på packningen i spåret runt ramen. Applicera ett lager av tätningsmedel runt omkretsen av det yttersta spåret av fönsterkarmen. Bred ut ett tunt lager av vaselin i slitsen runt packningen. Tryck nylonlina i slitsen på packningen. Börja sätta in nylonlina längst ned i mitten av packningen och arbeta dig runt till toppen. Låt de två ändarna av överflödig sladd är utsatta.
Installera vindruta

Placera vindrutan i fönsterkarmen. Har en annan person som sitter i bilen och stödja vindrutan från insidan, som du placera den i ramen. De nylonkorder ska vara inne i fordonet. Har den andra personen dra nylonkorder. Detta kommer att ta hälften av packningen till det inre av vindrutan. Tryck den yttre halvan av packningen till utsidan av vindrutan. Rengör eventuellt överskott vaselin utanför vindrutan med fönsterputsmedel och en mjuk trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130294.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.