Hur man uppgraderar en 2002 Acura CL till CL-S

Japanska biltillverkaren Acura introducerade CL i 1997 års modell lineupen. Denna bil är en av tre modeller som utvecklats ur Legend serien, tillgänglig för konsumentmarknaden förrän 1995. För den andra generationen av CL-modeller (2001-2003), blev en 3,2 liters V6-motor med standard motor för konsumenterna, medan tidigare år hade möjligheten att en mindre, 2.2L inline-4 cylindrig motor. En Type-S version av CL var tillgänglig, med en elegantare utseende och mer prestanda under huven. Uppgradera en bas-modell CL till en Type-S är inte en svår process. Saker du behöver
Type S krängningshämmare
Type S skruvfjädrar
Type S främre och bakre stötdämpare
2002 Typ S 17 "x7" hjul (12 eker) katalog Type S Dual- stadium induktionssystem
Type S logo växelspaksknopp
Type S emblem
skruvmejsel
justerbar hylsnyckel
Visa fler instruktioner
Motor Uppgraderingar
1

Ta fabriken intag och induktion systemet från Acura CL: s motor med nödvändig skiftnyckel montering. Se till att du ta notis om hur varje del passar ihop, för senare installation av nya luftinsugssystem.
2

Fäst den nya tvåstegs induktion systemet till motorn där det tidigare induktion systemet var . Denna uppgraderade del kommer att hjälpa flödet av luft till motorn och förbättrar prestanda, precis som Type S gör.
3

Anslut mätaren luftflöde som kommer med induktion systemet på gaspådrag kropp. När luften kommer in i luftfiltret, reglerar luftflödesmätare mängden luft att motorn kommer att få med en fjäderbelastad grind. Denna typ av regulator styr utförandet av CL på samma sätt som typ S gör
4

Passa luftfiltret med den nya luftflödesmätare och spjällhuset -. Detta kommer att ha en definitiv effekt på mängden luft och hur det blandas med bränslet inom den elektroniska insprutningssystemet. Addera Hjul och Suspension
5

Jack din Acura CL upp på en mekaniker-specifik hiss för enkel åtkomst till alla hjul och fjädring delar under bilen.
6

Ta bort fabriken hjul med däck järn det medföljde eller annan figursydda hylsnyckel. Använd medelstora hylsnyckel för att ta bort fabriken fjädrar och stötdämpare. Avlägsna krängningshämmaren med lämplig skiftnyckel samt.
7

Ladda varje typ S chock med en av de nya spiralfjädrar. Du kan läsa in fjädrarna i endera riktningen, deras design är utbytbara
8

Montera den nya fjädern och chock kombination på plats med hjälp av fabriksmonterade bultarna
9

Byt stabilisatorn.. bar när du har laddat både chock och kombinationer våren för fram-och bakhjulen. Installera den nya typen S 17 "x 7" hjul när du har ersatt alla fyra stötar och båda stabilisator barer. De 2002 Acura CL Type S hjul presenterade en 12-ekersdesign.
Style Uppgraderingar
10

Sätt nödbromsen på innan du försöker justera någon del av transmissionen eller shifter. Bromsarna skall vara helt låst för att undvika omotiverade problem med att byta ut delar.
11

Ta bort vredet stock förändring som kom standard i basen-modellen Acura CL. Skruva den lilla skruven som håller ratten på plats med överföringen.
12

Screw Type S växelspaksknopp i den gamla ratten läge.
13

Ta fabriken badge som anger vilken typ av modell här Acura är att använda fiskelina.
14

Fäst nya emblem på samma plats som den tidigare emblem. Täck några tecken på färg missfärgning med nya emblem.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130270.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.