Hur man testar ett system Auto Alarm för en Jeep

Larmsystemet ingår i din Jeep utlöser automatiskt under vissa omständigheter. Detta skyddar bilen från blivande tjuvar. Larmet själv ansluter till de lyktor och tyfoner, vilka båda aktiverar om larmet utlöses. Du kan upprepa dessa omständigheter, om du vill testa ett alarm och se till att det inte finns några problem med säkerhetssystem. Manipulera låssystem på rätt sätt kommer att kvitta en rätt installerad larm utan att behöva bryta ett fönster eller tvinga öppna en dörr. Saker du behöver
Jeep fjärr
Visa fler instruktioner
1

Tryck och håll "Panik"-knappen på jeep Keyless fjärrkontroll. Denna knapp tvingar larmet in i panik-läge vilket framhäver horn och funktioner belysning av Jeep. Om detta inte fungerar, kan det bero på en defekt fjärrkontroll och inte larmsystemet själv.
2

Ställ larmet utan fjärrkontrollen genom att öppna dörren på förarsidan och trycka på "lås "knappen på förardörren panelen. Glöm alla andra dörrar är stängda, inklusive liftgate.
3

Stäng dörren på förarsidan och titta på instrumentpanelen. Det kommer att finnas ett fordons säkerhet ljus blinkar under 16 sekunder som varnar dig om att larmet är tillkoppling. Om du inte ser det, är att larmet fungerar inte eller du inte installera det på rätt sätt. Om du inte ser ljuset, men du kan inte ställa in systemet larm panik bort, så har du antingen ett problem med Keyless fjärrkontroll eller förbindelsen mellan Jeep larmmodul och den inre horn och belysningssystem.


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130267.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.