Hur du kontrollerar om en dålig topplockspackning

Din bil kommer inte att fungera effektivt med en dålig topplockspackning. De två vanligaste problemen med dåliga topplockspackningar är att topplockspackning är sprucken eller trasig. Båda är allvarliga problem med kylsystemet på din bil och bör upptäckas och åtgärdas så snart som möjligt, för att fortsätta att upprätthålla ett korrekt utförande av ditt fordon. Instruktioner
1

Kolla efter en stark lukt av kylvätska utanför nära bilen eller inne under huven.
2

Look för rök från ditt avgassystem. Din bil är överhettad om du ser en rökig avgasrör, vilket också kan indikera en dålig topplockspackning.
3

Leta någon kylvätska under bilen i ett parkeringshus, garage, eller på marken, vilket skulle kunna komma från en kylvätska läcka.
4

Kontrollera för oljeläckor under motorhuven och runt huvudet packningen. Du kan se sittande olja nära eller under ventilkåpan packning, som skyddar huvudet packningen. Dessa specifika oljeläckage kan också vara ett tecken på en dålig topplockspackning.
5

Inse att om du lägger olja eller kylvätska till ditt fordon regelbundet att detta tyder på problem med din topplockspackning. Eller, om din "byt olja" eller "på kylvätska" tänds regelbundet, kan det finnas en läcka i samband med din topplockspackning.
6

Diagnostisera dålig topplockspackning med en s verkstad diagnostik dator. Vissa bilar reparationsverkstäder avgift för denna tjänst. Dessa maskiner bedöma skadorna på topplockspackning snabbt och effektivt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130264.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.