Hur man installerar Fälgar på en Yukon

Yukon är en fullstor SUV från GMC som har erbjudits som en fyra-wheel-drive samt en två-wheel-drive. En uppgradering som ägarna ofta utföra på sina Yukons är installation av eftermarknaden hjul i stället för beståndet hjulen. Installera en ny uppsättning av hjul på en Yukon är en okomplicerad process. Det rekommenderas att du använder en tung jack tull golv och tunga pallbockar för att stödja ett stort fordon som Yukon. Saker du behöver
SUV domkraft
Kraftig pallbockar
rörtång
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Park Yukon på en plan, jämn yta. Lossa muttrarna för hjulen med en rörtång. Palla upp fordonet med en tunga SUV-uttaget och sänk ner den på pallbockar så det är säkert stöd.
2

Finish bort muttrarna och hjulen. Ställ de gamla hjulen ur vägen. Rengör ytan av näven där hjulen fäste med en trasa.
3

Har en däckverkstad bort de gamla däcken och installera det på de nya hjulen som du installerar om du återanvänder de gamla däcken. Om du använder nya däck, har däcken monteras av en däckverkstad. Om du installerar ett större hjul, kommer du att ha större däck installerade också.
4

Skjut det nya hjulet på navet. Yukon använder en 6x139.7 mm klack mönster med undantag av '92 till '99 två-hjulsdrivna versionerna som använt en 5x127 mm klack mönster. Endast dessa klacken mönster kommer att arbeta på en Yukon.
5

gänga på muttrarna och dra åt dem tätt. Sänk Yukon till marken och avsluta dra åt muttrarna på alla fyra hörnen till 140 foot-pounds med en momentnyckel. Kontrollera igen täthet muttrarna efter Yukon har drivits för 100 miles.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130258.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.