Batteribyte Specifikationer för 2000 Acura Integra GSE Coupe

Japanska - baserade Acura tillverkas och distribueras Integra modellerna mellan årsmodellerna 1985 till 2007 . Byta ut batteriet är en enkel , effektiv rutin som du kan göra hemma och med lite erfarenhet . Välj batteri som

Köp ett batteri som är kompatibelt med den Integra GSE från din lokala delar butik . Ett nytt batteri rekommenderas för maximal elkraft . Bosch, Diehard , Duralast och Everlast är några märken av auto batterier finns i en mängd olika platser . Addera Ta Batteri

Öppna huven på Integra och lokalisera det gamla batteriet . Använd en skiftnyckel för att lossa muttrarna på batteriet tie -down innan lossa batteriet . Koppla loss kablarna och bultar som håller batteriet på plats och leder elektrisk ström genom motorn .
Installera Batteri

Ladda det nya batteriet i facket där den gamla existerade , placerade på samma sätt . Installera batteriet på ett annat sätt än fabriksinställningen kan orsaka skador på motorn . Sätt tillbaka alla nödvändiga kablar och skruvar till batteriet för att garantera stabilitet .
Batterihantering

Ta det gamla batteriet i servicecentral där det nya batteriet köptes . Batterier innehåller farliga material och kräver slutligt omhändertagande .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130257.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.