Thermador träsk svalare Instruktioner

The Thermador träsk svalare är en klassisk luftkonditioneringssystem för motorfordon . Det kallas ofta skämtsamt som en " missil launcher " på grund av dess säregna kapsel form och unik montering utanför bilen . På 1950-talet , företagsamma återförsäljare hyrs ut dessa kylare till bilar kör över Mojaveöknen i Kalifornien . Begagnade Thermador kylare finns att köpa från och med 2011 , men tillverkarens instruktioner är ofta svåra att hitta . Tack och lov , enheterna är enkla att installera och använda . Saker du behöver
Pitcher
Visa fler instruktioner
1

Roll passageraren fönstret halvvägs . Slip den nedre kanten av stödkonsolen i mellan gummit fönstertätningen och fönstret. Placera den inre kanten av kylaren i den övre fönstret kanalen. Rulla upp fönstret tills kylaren hålls stadigt på plats , men inte rulla upp det så hårt att du skadar fönstret .
2

Ta bort locket från påfyllningshålet ovanpå Thermador . Häll vatten från en kanna i hålet tills den är nästan full . Sätt tillbaka locket .
3

Kör bilen ( så att luften kommer att strömma genom Thermador ) . Dra i snöret som behövs för att öka kyleffekten . Fyll på vatten nivå som behövs .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130254.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.