Hur man identifierar Kohler Engines

Wisconsin - baserade tillverkaren Kohler gör produkter hem förbättring och små motorer . De erbjuder olika motormodeller från enkel-och V - twin motorer till dieselmotorer som används i nyttofordon . Alla Kohler motorer visar en vanlig dekal som visar identifikationsnummer som modell och serienummer . När du har hittat denna dekal på din Kohler produkt , använda den för att identifiera motortypen installerad i ditt fordon eller annan utrustning . Instruktioner
1

Kolla på insidan eller sidorna av svänghjulskåpan för motorn dekal . Svänghjulet täcker är ett cirkulärt metallstycke som är en del av motorn. Kontrollera även toppen och sidorna av motorn för dekal .
2

Titta runt ramen och baksidan av motorn för silver dekalen om du inte ser det på svänghjulskåpan . Läget skiljer mellan motorerna .
3

Anteckna modellnumret anges på silver dekal och sedan besöka Kohler hemsida . Skriv in numret i utrymmet under " Jag vet att min modell nummer " och klicka på " hitta manualen . " Manualerna för motorn och beskrivningen av den motortyp kommer att listas ( se Resurser ) .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130217.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.