Hur man identifierar en Jaguar Del

Medan vissa delar på din Jaguar fordon har identifikationsnummer på dem, de flesta gör det inte. Det bästa sättet att identifiera en del på din Jaguar är att antingen ta den till en återförsäljare eller söka igenom en del webbplats för en lista över tillgängliga delar till din bils visst år och modell. När du identifierar pjäsen, kan du ordna en ersättare om den delen är skadad. Instruktioner
1

Inspektera del för att se om den har ett identifikationsnummer. Till exempel kommer motorer har ofta en motorkod nära motorns ram.
2

Kontrollera bruksanvisningen eller reparation manual. Detta kommer att ge dig en lista över vissa delar som går med din modell. Dessutom kommer din VIN (chassinumret) skrivas på insidan av manualen. Detta antal har detaljer om den exakta bygger du köpt och är nödvändig när man tittar upp reservdelar.
3

Ta din bil och dokument äganderätt till en Jaguar återförsäljare. Återförsäljaravtalet kommer att berätta den exakta delen på ditt fordon och kan beställa och installera alla nödvändiga ersättare.
4

Besök Jaguar Classic Parts hemsida om du har en äldre modell fordon från 60-talet eller 70-talet. Denna webbplats kan du söka efter reservdelar baserat på modell Jaguar du äger. Ange modell, välj sedan den typ av del du söker efter. När du hittar den del, kommer webbsidan visar en bild och artikelnummer för att hjälpa dig korrekt identifiera det.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130213.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.