Hur startar jag om den alpina Radio i min BMW Efter ett batteribyte?

På 90-talet började tyska biltillverkaren BMW med ant-stöld koderna i stereoapparater att bilarna levererades med. Även om detta är ett bra sätt att förhindra stöld, eftersom det gör det svårt för tjuven att använda stereon i fråga, är det en lösning som inte är utan problem. Det största problemet är att om bilens batteri dör eller kopplas bort, kommer stereon inte fungera utan att ha återställts. För att återställa en Alpine BMW stereo, måste enheten tas bort så att den kod som är tryckt på toppen av den kan läsas. Saker du behöver
Allen skiftnycklar
Liten platt skruvmejsel
penna och papper
Visa fler instruktioner
1

Använd en liten, platt skruvmejsel för att öppna de små, svängbara flikar på vardera sidan av stereon huvudenheten. Du kommer att se en liten skruv bakom varje flikarna. Ta dessa med en insexnyckel.
2

dra av ratten volymkontroll. Vrid den lilla skruven bakom ratten med en insexnyckel 90 grader. Detta bör leda till att displayen att poppa ut ur stereon. Ta bort de två extra insexskruvarna placerade bakom skärmen. Addera 3

Dra försiktigt ut stereon ur instrumentbrädan när skruvarna har tagits bort. Leta reda på serienumret på toppen av stereon. Skriv ner serienumret.
4

Ta serienumret till en auktoriserad BMW-återförsäljare och ge dem numret och året och gör din BMW. Återförsäljaren kan sedan leta upp koden för stereon. De kan eller inte kan ta ut en liten avgift för att leta upp koden.
5

tillbaka stereon i omvänd ordning som den togs bort. Vrid nyckeln till "ON" i BMW när du har koden. När stereon uppmanar dig att ange koden, skriv in det med knapparna på framsidan av stereon. Stereo ska börja fungera igen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130209.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.